Hae sertifikaatteja

Sertifikaattien hakukoneessa Sertifikaattihaku.fi voit hakea Eurofins Expert Servicesin myöntämiä sertifikaatteja ja tuotehyväksyntöjä.

Sertifikaatit

Tunnuksella CertificateList.Info ei löytynyt kielitermiä.

voimassaMiika Natunen

Nimi: Miika Natunen Hae lisää nimellä
Sertifikaatti tai hyväksyntä: Rakentamisen henkilösertifikaatti
Peruste: RakennusterveysasiantuntijaHae lisää perusteesta
Perusteen tarkenne:
Tuoteryhmä tai palvelu: 1 Rakentamisen henkilösertifikaatit
Sertifikaattinumero: C-23598-26-17

Paikkakunta: JOENSUU
Toiminta-alueet: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Yritys/työnantaja: Suomen Rakennusterveyspalvelut Oy

Sertifikaatti tai hyväksyntä

Rakentamisen sertifikaatilla ammattilainen voi osoittaa oman osaamisensa. Sertifioitu ammattilainen on osallistunut sertifikaattikoulutukseen ja osoittanut ammattitaitonsa läpäisemällä kirjallisen kokeen ja näyttötyön.

Rakentamisen ammattilainen ylläpitää ja kehittää osaamistaan täydennyskoulutuksella.Perusteen lisätiedot

Rakennusterveysasiantuntijan sertifikaatti on voimassa 5 vuotta kerrallaan yhden vuoden mittaisissa voimassaolojaksoissa edellyttäen, että sertifioitu on toimittanut työkohde- ja täydennyskoulutustietonsa asianmukaisesti vuosittain ja maksanut vuosimaksun. Sertifikaatin voimassaolo edellyttää aktiivista osaamisen ylläpitoa ja sen raportointia. Ensimmäisen voimassaolokauden aloituspäivä kertoo sertifikaatin myöntämispäivän. Hakutuloksen voimassaolokausi ei vastaa viiden vuoden jaksoa.

Eurofins Expert Services Oy
Puhelin (vaihde) 040 631 1311 (klo 8.00-17.00)